WENDY KRATT 
Eigenaar van ELEVATION interior design
Werkt samen met een groep vakmensen aan de mooiste ontwerpen en verbouwingsprojecten.

Neem geen genoegen met minder. 'Level up uw interieur' 

Buiten dat het leuk is om in een mooie ruimte te wonen of te werken, heeft uw omgeving grote invloed op uw welzijn, geluksgevoel en voorspoed. Daarom werk ik naast moderne technieken en eigentijdse stylvolle kleuren en producten regelmatig met de eeuwenoude Feng Shui principes. Deze techniek brengt direct rust en balans in elke omgeving. En dat is nou net wat veel mensen in de huidige maatschappij missen. Balans zorgt o.a. dat u kunt ontspannen en opladen, wat direct effect heeft op uw productiviteit, efficiency en uw gezondheid. 

Dit is uiteraard toe toe te passen op zowel woningen, bedrijven als scholen. 

Creatieve indelingen, humor en stijl omschrijven Wendy's werkwijze.
Na jarenlange ervaring in de Fashion branche heeft ze de switch gemaakt naar interior Design. 
Ondertussen timmert ze hard aan de weg binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt.  Zo heeft ze binnen het onderwijs de nodige klaslokalen omgetoverd naar High-tech futuristische werkplekken, waar men tijdens een bespreking in de tafel kan inpluggen en vanuit de ene wereld in de andere kan stappen.

Ook steeds meer bedrijven weten haar te vinden en kiezen voor een sfeervolle of strak moderne vernieuwing van hun interieur. 

Met haar kennis van marketing en productontwikkeling weet ze ook uw woning perfect verkoop aantrekkelijk te maken. met kennis van de markt en creatieve kijk op sfeervolle inrichting, kan ze in gemiddeld 1 dag het verschil maken, zodat uw huis een groter publiek aan zal spreken.

- Gediplomeerd Binnenhuis/Interieurontwerper, Verkoopstylist 
- Aangesloten bij Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten
- Gediplomeerd Woningfotograaf


ELEVATION Interior Design
+31 (0)6 245 964 79
info@elevation-id.nl

ELEVATION interior design werkt door heel Nederland.
Het is het meest praktisch om een geheel GRATIS & vrijblijvende afspraak  bij u thuis in te plannen, zodat we gelijk kunnen  zien wat de mogelijkheden zijn.

Voor info/ vragen of een afspraak inplannen mag u ons Whats-appen of bellen op 0624596479

Of email naar: info@elevation-id.nl