VERKOOPSTYLING/ VASTGOEDSTYLING
 MEER  KIJKERS    -    HOGERE  VERKOOPPRIJS    -    SNELLER  VERKOCHT 


EEN HUIS KOPEN GAAT VAAK OP EMOTIE
 
Kijkers bepalen meestal in de eerste 15 seconden of een huis 'goed voelt'.
Dat 'goede gevoel' hangt van meerdere aspecten af. Potentiële kopers moeten zich kunnen voorstellen dat ze er zelf wonen. Hiervoor is het van belang dat de woning onafhankelijk van uw smaak toegankelijk wordt voor een breed publiek. 

VERKOOPSTYLING/ VASTGOEDSTYLING 
De woningmarkt is enorm veranderd. Ongeveer 90% van de huizen worden online gepresenteerd. Daarom is het verstandig om te zorgen dat u opvalt en direct de interesse trekt van de potentiële koper. Een eerste indruk is immers maar 1 keer gemaakt. 

Het inschakelen van een gespecialiseerd verkoopstylist en professioneel woning fotograaf kan u helpen aan een optimale presentatie van uw woning. 

Laat uw te koop staande huis stylen door een expert en maak van kijkers kopers. 

Benieuwd naar de prijs en welk verschil wij voor u kunnen maken? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

WIST U DAT:

 • Een goede eerste indruk van essentieel belang is voor het verkoopproces?
 • In de eerste maand van het verkoopproces de kans op verkoop het grootst is?
 • Vastgoedstyling altijd goedkoper is dan een prijsverlaging?
 • Woningen die, voordat ze in de verkoop gaan, door een stylist 'verkoop-klaar' gemaakt worden, vaak een hogere waardebepaling toegekend krijgen?
 • In 80% van de bezichtigingen de eerste 15 seconden bepalend zijn voor wel of niet over gaan tot aankoop?

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN EEN VERKOOPSTYLIST?

Verkoopstyling is meer dan alleen wat kussentjes toevoegen. Met kennis van de markt en oog voor verkooppunten van het huis kan een kundig verkoopstylist uw huis echt van grote waarde zijn.

Verder kijkt een stylist  door de ogen van een koper, wordt er niet geoordeeld over mooi of niet mooi, maar kijkt naar hoe iets verkoop aantrekkelijk is en met de praktische aanpak wordt er snel en binnen een beperkt budget
, resultaat behaald

WANNEER IS HET BESTE MOMENT VOOR VERKOOPSTYLING?

Het meest verstandige moment om een verkoopstylist in te schakelen is:

 • Vóórdat uw huis in de verkoop komt. 
  Op deze manier vergroot u de kans dat uw huis op hogere verkoopwaarde 
  wordt geschat. Waardoor u direct een betere onderhandelingspositie heeft, 
  dan wanneer u al laag wordt ingezet.
 • Vóórdat de verkoopfoto’s genomen worden. 
  Hierdoor kan het mooier gepresenteerd worden, wat het aantrekkelijker maakt voor een groter publiek. Met meerdere geïnteresseerden krijgt u automatisch een betere onderhandelingspositie. Dus dit vergroot de kans op zowel een snellere als prijstechnisch aantrekkelijkere verkoop.
 • Vóórdat een 'open huizen dag' plaats vindt
  Tijdens open-huizen-dagen zijn veel mensen vrijblijvend huizen aan het bezichtigen. Als u indruk weet te maken met uw huis, kan dit mensen spontaan over de streep trekken, soms zelfs tot directe aankoop! 
 • Leegstaande ruimtes of panden zijn beter verkoopbaar als ze ingericht zijn. 
  Hierdoor kan een potentiële koper sneller een leefbaar gevoel krijgen bij een woning en een betere inschatting maken van de ruimte.

WAT KOST VERKOOPSTYLING?

De meeste mensen verwachten dat verkoopstyling/ vastgoedstyling veel kost. Het tegenovergestelde is echter waar. Huizen verkopers willen weg uit hun huidige woning en daarom niet te veel meer investeren, maar als u bedenkt wat het u oplevert dan ziet u waarom dit een aantrekkelijke winst-pakker kan zijn bij het verkopen van uw huis. En dus de moeite van overweging waard om toch nog even bij stil te staan. Vastgoedstyling is door gebruik van bestaand interieur binnen een beperkt budget te realiseren. U heeft alleen de specialistische hulp in her-indelen nodig, waarbij smaak en emotie geen rol meer spelen, maar uw woning optimaal gepresenteerd wordt. Ook kost het u geen extra werk, want ELEVATION interior design voert het direct voor u uit. Waardoor u sneller en met meer geld naar uw volgende woning kunt gaan. 

De kosten voor verkoopstyling bedragen namelijk nog geen 0,5% van de vraagprijs van uw woning, terwijl er wel vaak 10% gezakt wordt in de verkoopprijs, vaak in stappen van € 5.000,- of € 10.000,-!

Dit gaat rechtstreeks van de eventuele winst af en de uiteindelijke verkoopprijs wordt er niet hoger van. Misschien blijft er zelfs een restschuld over. 


Betere onderhandelingspositie
 

Woningen die professioneel verkoop-klaar zijn gemaakt voordat ze in de verkoop gaan kunnen een hogere waardebepaling toegekend krijgen. Een makelaar zal de woning hoger in de verkoop zetten, waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs. Verkoopstyling verdient zich dus altijd terug!

Interessante tip:

Indien u weer een nieuwe woning gaat kopen, dan mag u de verkoopkosten van uw woning (dus ook de verkoopstyling) van de overwaarde aftrekken. De overwaarde wordt hierdoor lager en zodoende wordt het bedrag waarover u (hypotheek) rente af mag trekken hoger.*


Download hier een kosten overzicht.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer info.


* Deze uitspraak verleend geen rechten. Check voor recente mogelijkheden bij uw eigen financieel adviseur.

.

VAKKENNIS, DIPLOMA'S & ERVARING


Als gecertificeerd verkoopstylist ben ik specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal ik in tegenstelling tot vele andere verkoopstylisten (die vaak enkel advies uitbrengen) daadwerkelijk 
direct aan de slag gaan. Hierdoor kan de woning binnen 1 a 2 dagen optimaal verkoopklaar zijn.

ELEVATION: betekend het 'boven een bepaald niveau uitsteigen' van iets. En in de architectuurwereld word de term ELEVATION gebruikt voor 'aanzicht'. 

De naam ELEVATION interior design sluit daarom exact aan op de dienst die ik lever. Ik zorg dat uw gewenste ruimte naar een volgend niveau gebracht word, met de juiste sfeer en beleving voor elk vertrek. 

Met mijn verkoopstyling en professionele fotografie zal ik de zichtbaarheid van uw woning vergroten, waardoor u uitstijgt boven de concurrentie.

ELEVATION staat voor kwaliteit, effectiviteit & integriteit. 

Verkoopstyling/ Vastgoedstyling

DIRECT AAN DE SLAG IPV ADVIESRAPPORTZodra ELEVATION de opdracht krijgt, gaan we direct aan de slag ipv enkel een adviesrapport schrijven of uw gehele huis onnodig opnieuw in te richten of te verbouwen. 

 

 

Potentiële kopers zijn op zoek naar hun droomhuis en niet naar uw “thuis”. Daarom zorgt ELEVATION voor een neutrale, maar sfeervolle woning-presentatie, waardoor een grotere doelgroep hun droomhuis herkent in uw woning. Een grotere doelgroep vergroot de kans op meer geïnteresseerden. Waardoor u zichzelf op een sterker onderhandelingspositie bevindt.

 

PROFESSIONELE FOTOGRAFIEBuiten dat het belangrijk is om uw huis goed te stylen, is professionele woningfotografie net zo belangrijk. Daarom biedt ik het gehele pakket. Zodat u direct nadat uw woning helemaal gestyled is, ook de woning op professionele wijze kan laten vastleggen. 

Deze foto’s zijn het visitekaartje van uw huis. Hiermee presenteert u uw woning optimaal op bijvoorbeeld Funda, social media, verkoopbrochures en diverse andere verkoopmedia.