Welkom bij  Elevation Interior Design 

Ik ben Wendy Kratt, interieur ontwerper en eigenaar van ELEVATION Interior Design.
Komt u er qua indeling, stijl of kleuren niet uit? Laat mij dan met u meedenken! Bij mij kunt u terecht voor alles omtrent interieurontwerp, (verkoop)styling, verbouwplannen of een compleet ontzorgende realisatie. ELEVATION I.D. is gevestigd in Apeldoorn, maar mijn opdrachtgevers zitten door het hele land. Ik werk regelmatig met mijn eigen netwerk aan vakmensen voor zowel particuliere als zakelijke interieur opdrachten, waardoor ik projecten van A tot Z kan vervullen. U als opdrachtgever staat bij ons altijd centraal en ik vertaal graag uw wensen naar een verassend en uniek ontwerp. Hierbij streef ik naar het optimaal benutten van iedere ruimte, het samen smelten van verschillende stijlen en met zoveel mogelijk integreren van uw eigen (of de bedrijfs-) identiteit.

Mijn inspiratie bronnen zijn o.a. reizen, de natuur, innovatieve duurzame & verantwoorde materialen en multifunctionele objecten. 


Betekenis:
Elevation / 
eləˈveɪʃ(ə)n/(noun)
Het naar een volgend level brengen, het bijzonder maken van iets.
In de architectuurwereld wordt de term ELEVATION ook gebruikt voor 'aanzichten'. 
 

Let's elevate your interior! Met andere woorden: Maak van uw interieur iets speciaals. 
Zorg dat het waarde toe voegt aan uw behoefte in de ruimte.  Hoe doet u dat? laat mij u adviseren....

 

CONTACT & TARIEVEN

 

Sfeer & Beleving

Heeft u last van slapeloosheid, bent u lusteloos, heeft u weinig concentratie of mist u het knusse gevoel van thuis komen? Uw interieur beïnvloed uw gevoelens meer dan we denken. Met de juiste kleuren, materialen, geuren en indeling kunt u uw behoefte direct vervullen en genieten van meer leef-genot.
 

Niet voor niets wordt zintuig marketing vaak ingezet voor het aanzetten tot koopgedrag.  Ook de indeling van de ruimte, focuspunten en een uitgebalanceerd lichtplan zorgen voor een wel of niet gewenst effect binnen een ruimte.

Vraagt u zich af hoe u uw interieur voor u uw gezin of uw bedrijf kan laten werken? Wellicht kan ik u dan verder helpen.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

BEKIJK ENKELE PROJECTEN

 
Verkoopstyling
  

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het handig om vooraf een stylist naar uw woning te laten kijken en u te laten adviseren hoe u het best uw woning optimaal kunt presenteren voor een snelle verkoop. Indien gewenst voeren wij het ook voor u uit, zodat u zelf niet met meubilair hoeft te slepen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


MEER INFO

COVID-19 UPDATE

Ook tijdens Corona kunt u bij ELEVATION interior design terecht voor al uw woon en interieur vragen. 
Bij een bezoek op locatie volg ik de richtlijnen van het RIVM. Persoonlijk afspreken is mogelijk zolang we de 1,5 meter regel kunnen waarborgen, verder biedt ik als alternatief om ook ontwerp en advies opdrachten online aan te nemen en d.m.v. een videocall of skype grondig te bespreken.

OOK GRAAG EEN STIJLVOLLE INTERIEUR UPDATE?

Met de komst van de nieuwe 1,5 meter regels zijn er veel veranderingen zowel op kantoor, in de horeca als bij u thuis. 
Er zijn veel creatieve oplossingen voor thuis werken, zonder dat het de rust of sfeer van uw woning hoeft te belemmeren. 
Ook zijn er prachtige oplossingen voor werken in teamverband zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over afstand houden of andere beperkingen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. 


Contact

ELEVATION Interior Design
Apeldoorn (Werkzaam in heel Nederland)

+31 (0)6 245 964 79  (ook via Whatsapp bereikbaar)
info@elevation-id.nl

KvK 68819684 

Mijn werkzaamheden zijn niet regio gebonden. 

Tip! Het is aan te raden om mij te contacten via whatsapp, omdat ik tijdens een intake of een opdracht de telefoon moeilijk kan beantwoorden. Met appen, zie ik echter wel meteen een melding en heb ik uw contactnummer om zsm te reageren.