VAN CONCEPT TOT CREATIE  
 
Let's elevate your interior!WELKOM op deze website!

Even voorstellen... Ik ben Wendy Groote,
Concept & interieur ontwerper, eigenaar van ELEVATION interior design

Samen met mijn kinderen woon ik in het prachtige Apeldoorn. 

Ik ben van jongs af aan al een creatieveling die liever buiten hutten bouwde of op mijn kamer aan het schuiven en tekenen was, dan achter de tv of spelletjes tafel zat.

Ik ben een avonturier, ondernemer en ga geen uitdaging uit de weg. Reizen is mijn grootste passie en inspiratiebron. Ik heb gewoond in Guernsey, Perth, Dubai & China en heb verder al vele verre landen mogen bezoeken. De wereld is prachtig en daarom vind ik het van belang om duurzaamheid en verantwoord materiaal gebruik mee te nemen in de plannen die ik maak.
De verschillen tussen mensen en culturen uiten zich onder andere in wat voor hen een fijn thuis of werkomgeving maakt. Dat is wat mij boeit in dit vak en de reden om net even dieper te graven naar passende unieke oplossingen.

Ik maak 3D interieurontwerpen voor zowel particuliere woningen als o.a. bedrijfspanden, zorginstelling en onderwijsinstellingen.

Mijn kennis gaat verder dan enkel stijlvol inrichten. 

Door middel van creatieve interieur plannen, verbouwplannen of totaal concepten waarin huisstijl, kleurpsychologie, beleving en sfeer creëer ik plannen die bijdragen aan meer rust, betere concentratie of een prettigere leefomgeving.

Aan het Amsterdam Fashion Institute specialiseerde ik mij in zintuig-marketing, verantwoorde productie, technisch materiaal kennis en conceptueel product ontwikkeling, voordat ik de brug naar interieur sloeg. Tijdens mijn interieur opleiding heb ik mij verder verdiept in o.a. kleurpsychologie en verlichting. 

Het gebruik van de juiste kleuren en verlichting kan namelijk direct bijdragen aan een stimulerende werk- of leefomgeving.
Verder ben ik tijdens mijn leven in China in aanraking gekomen met de eeuwen oude Feng Shui principes, welke ik nu graag toepas in mijn projecten. Deze dragen vooral bij aan de positieve impact van indeling en materiaal keuzes. 

Samen biedt dit dus een mooie cocktail voor unieke interieur oplossingen. 

Geïntereseerd geraakt? Neem dan gerust contact op om eens te sparren over wat ik voor jullie kan betekenen.

CONTACT


 Gediplomeerd binnenhuis ontwerper:

  • Interieur ontwerp/ Binnenhuis architectuur, NIA (Nederlands Interieur Academie)
  • HBO Bachelor in Textile Technology & International Fashion Management (Amsterdam Fashion Institute) 
  • Verkoopstyling & Woningfotografie gecertificeerd

 Contact

ELEVATION Interior Design
Apeldoorn (Werkzaam in heel Nederland)

+31 (0)6 245 964 79  (ook via Whatsapp bereikbaar)
info@elevation-id.nl
KvK 68819684 


Mijn werkzaamheden zijn niet regio gebonden. 

Tip! Het is aan te raden om mij te contacten via whatsapp, omdat ik tijdens een intake of een opdracht de telefoon moeilijk kan beantwoorden. Met appen, zie ik echter wel meteen een melding en heb ik uw contactnummer om zsm te reageren. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram