VAN CONCEPT TOT CREATIE  
 
Let's elevate your interior!


WELKOM!

Ik ben Wendy Kratt-Groote,
Interieur ontwerper & eigenaar van ELEVATION interior design.

Samen met mijn mooie gezin woon ik in het prachtige Apeldoorn. 

Ik ben van jongs af aan al een creatieveling die liever buiten hutten bouwde of op mijn kamer aan het tekenen of knutselen was, dan achter de tv of spelletjes tafel. Ik ben een avonturier en ondernemer en ga geen uitdaging uit de weg. Reizen is mijn grootste passie en inspiratiebron. De wereld is prachtig en daarom vind ik het van belang om verantwoord materiaal gebruik mee te nemen in de plannen die ik maak.
De verschillen per mensen en culturen uiten zich onder andere in wat een huis voor iemand een fijn thuis maakt. Dat is wat mij boeit in dit vak en de reden om net even dieper te graven naar waar iemand nou echt blij van wordt.

"Mijn missie is mensen gelukkig te maken door enkel de juiste omgeving te creëren. "


De invloed van Sfeer & Beleving

Doordat ik enthousiast word van alle kunstvormen, heb ik mijn basis gelegd in de mode en textiel branche, voordat ik mijn brug naar het interieur sloeg. Tijdens mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute specialiseerde ik mij naast materialen en product ontwikkeling ook in marketingtechnieken, zoals zintuig marketing en branding. Hoe wordt men aangezet tot o.a. koopgedrag, merkherkenning of andere belevingsvormen. Jaren later tijdens mijn interieuropleiding hoorde ik voor het eerst over concentratie verhogende en zelfs de helende of ziekmakende krachten van kleur. Hoe gaaf is het dat dit ook ingezet kan worden binnen het interieur en zodoende kan helpen bij een prettigere werk of leef omgeving!? 

Naast kleuren psychologie maak ik ook gebruik van de eeuwen oude Chinese Feng Shui principes.
Door veel te reizen en korte tijd te wonen in China, heb ik enkele basis principes meegekregen van de lokale bevolking. De logica en redenering spreekt mij zodanig aan, dat ik het vaak toepas bij mijn plannen.  Hiermee wordt vaak net het verschil gemaakt. 

Ondertussen heb ik een groep vakmensen om mij heen verzameld en werk met hen aan de mooiste ontwerpen en verbouwingsprojecten binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

 Gediplomeerd binnenhuis ontwerper:

 • Interieur ontwerp/ Binnenhuis architectuur, NIA (Nederlands Interieur Academie)
 • HBO Bachelor in Textile Technology & International Fashion Management (Amsterdam Fashion Institute) 
 • Verkoopstyling & Woningfotografie gecertificeerd

 Contact

ELEVATION Interior Design
Apeldoorn (Werkzaam in heel Nederland)

+31 (0)6 245 964 79  (ook via Whatsapp bereikbaar)
info@elevation-id.nl
KvK 68819684 


Mijn werkzaamheden zijn niet regio gebonden. 

Tip! Het is aan te raden om mij te contacten via whatsapp, omdat ik tijdens een intake of een opdracht de telefoon moeilijk kan beantwoorden. Met appen, zie ik echter wel meteen een melding en heb ik uw contactnummer om zsm te reageren.

Wat te verwachten?

 • Stap 1.   Telefonisch bespreken we kort uw wensen, uw verwachtingen van mij en mogelijk waar u tegen aan loopt, vervolgens zal ik u adviseren hoe voor te bereiden op onze persoonlijke kennismaking/ intake.
 • Stap 2.  Tijdens onze kennismaking zal ik uw wensen en ideeen zo grondig mogelijk bespreken. Indien mogelijk meet ik enkele details op en maak ik foto's om later mee aan de slag te kunnen. Vervolgens maak ik een plan van aanpak en leg ik u een offerte voor. 
 • Stap 3.  Na akkoord, kan ik voor u aan de slag. Tijdens de volgende afspraak zal het 1e ontwerp besproken worden.
  Mijn ontwerp wordt altijd geleverd met tevredenheidsgarantie! (dit betekend: indien nodig zal deze nog aangepast kunnen worden totdat we uw droomhuis/ plek naar wens duidelijk hebben.) 
 • Stap 4.Meubelplan en verlichtingsplan kan indien gewenst volgen naar aanleiding van een goed ontwerp en duidelijk beeld van de ruimte.
 • Stap 5.  Van A tot Z: Indien u zelf niet vrolijk wordt van meubelboulevards en het regelen van technische vakmensen liever uitbesteed, dan kan ik u totaal ontzorgen en de gehele realisatie op mij nemen. Naar aanleiding van ons meubelplan kan ik de inkoop voor u regelen. Zo hoeft u niet het internet af te struinen en/of alle prikkels en verwarring van meubelboulevard te trotseren. Doormiddel van directe inkoop bij inkoopcentra, kan ik u prachtige kwaliteit voor een eerlijke prijs bieden.


  Inhoud standaard ontwerp opdracht:
  Bij afname van een interieurontwerp lever ik een moodboard, kleurenplan, 3D indelingplan, met 2D motivatie en een virtuele tour in presentatievorm. 
  meubelplan & lichtplan zijn extra opties
  (Indien inkoop en realisatie gewenst, dan presenteer ik het meubelplan, lichtplan en materialenplan na goedkeuring van het ontwerp. ( Dit is het meest efficiënt & overzichtelijk gebleken.)

Tarieven:
Omdat geen ruimte het zelfde is en elke opdracht uniek, wordt na een eerste gesprek een offerte op maat geboden.
Een interieurontwerp kan al vanaf € 995,95 excl. btw.  

Reiskosten worden binnen Apeldoorn niet gerekend, buiten Apeldoorn wordt € 32,50 per uur excl btw en 0,30 per kilometer gerekend.

Voor info/ vragen of een afspraak inplannen kunt u Whats-appen of bellen met 06-24596479 of contact opnemen via de contact knop.

Ik kijk er naar uit u van dienst te kunnen zijn!

Stijlvolle groet,

Wendy Kratt - Groote

 

CONTACT
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram