VAN CONCEPT TOT CREATIE  
 
Let's elevate your interior!

Interieur ontwerp & Styling op maat

Heeft u een nieuwe woning of zou u graag weer harmonie en sfeer in uw huis willen met een bij elkaar passend interieur? 

Bij woning inrichting wordt vaak gedacht aan enkel nieuw meubilair plaatsen en een nieuw kleurtje aan de muur. Maar komen steeds meer mensen tot de conclusie dat het tot rust komen thuis of het thuis gevoel ontbreekt. Het gebruik van o.a. de indeling richtingkleur, geur en materiaal  wekken een onbewuste gemoedsrust op. Dit heeft direct effect op u en het resultaat van uw ruimte.


Graag laat ik u zien wat de mogelijkheden zijn van uw ruimte, waarbij functionaliteit, efficiëntie en esthetica samen komen

De juiste inrichting binnen een woning kan o.a. leiden tot minder lusteloosheid, warm en knus thuis gevoel, betere nachtrust, meer concentratie in studeer of werkkamer etc. met andere woorden het kan direct bijdragen aan een prettigere woonbeleving.

Met gebruik van de juiste combinaties zorgt u voor het gewenste effect in ieder vertrek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 


Van Ontwerp tot Realisatie

Naast ontwerp & styling biedt ik het gehele pakket, zodat we u compleet ontzorgen van alle stress die een verbouwing of inrichting van een ruimte met zich mee kan brengen. 
Van ontwerp voorstel, meubelplan, inkoop meubilair tot complete project begeleiding en realisatie. Met een eigen netwerk aan vakmensen kan ik ieder ontwerp tot een prachtig resultaat brengen, waardoor u zo veel mogelijk ontzien wordt van regelstress omtrent uw projectrealisatie.
 

Heeft u een nieuwe woning of zou u graag weer harmonie en sfeer in uw huis willen met een bij elkaar passend interieur? 


Contact


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram