VAN CONCEPT TOT CREATIE  
 
Let's elevate your interior!

Verkoopstyling/ Vastgoedstyling
 MEER  KIJKERS    -    HOGERE  VERKOOPPRIJS    -    SNELLER  VERKOCHT 

"Een huis kopen gaat vaak op emotie"

Kijkers bepalen meestal in de eerste 15 seconden of een huis 'goed voelt'. 
Dat 'goede gevoel' hangt van meerdere aspecten af. Potentiële kopers moeten zich kunnen voorstellen dat ze er zelf wonen. Hiervoor is het van belang dat de woning onafhankelijk van uw smaak toegankelijk wordt voor een breed publiek. 

Wat is de 1e indruk?
De woningmarkt word vooral online gepresenteerd. Daarom is die 1e indruk van groot belang, om wegklikken te voorkomen. 
Het inschakelen van een gespecialiseerd verkoopstylist kan u helpen aan een optimale presentatie van uw woning. Laat uw te koop staande huis stylen door een expert en maak van kijkers kopers. Benieuwd naar wat het kost en welk verschil wij voor u kunnen maken? Hierin is een vast prijs niet mogelijk. Afhankelijk uw wensen en behoefte, aanwezig bruikbaar meubilair, vol of leegstand van de woning en grootte van de woning wordt er een offerte op maat gemaakt. (Ook is een 3D presentatie van de ruimte een optie.)

Neem gerust contact op voor meer info 0624596479 ( liefst whatsapp voor een bel afspraak, ivm bereikbaarheid tijdens andere opdrachten)


Wist u dat...

 • Een goede eerste indruk van essentieel belang is voor het verkoopproces?
 • In de eerste maand van het verkoopproces de kans op verkoop het grootst is?
 • Verkoopstyling altijd goedkoper is dan een prijsverlaging?
 • Woningen die, voordat ze in de verkoop gaan, door een stylist 'verkoop-klaar' gemaakt worden, vaak hogere getaxeerd worden?
 • In 80% van de bezichtigingen de eerste 15 seconden bepalend zijn voor wel of niet over gaan tot aankoop?

Tip! Koopt u zelf ook een nieuw huis? Dan mag u de verkoopkosten van uw huidige woning van de overwaarde aftrekken.*

Waarom gebruik maken van een verkoopstylist?

 • Verkoopstyling is meer dan alleen wat kussentjes toevoegen. Met kennis van de markt en oog voor verkooppunten van het huis kan een kundig verkoopstylist uw huis echt van grote waarde zijn.

 • Verder kijkt een stylist door de ogen van een koper, wordt er niet geoordeeld over mooi of niet mooi, maar kijkt naar hoe iets verkoop aantrekkelijk wordt. Met onze praktische aanpak wordt er snel en binnen een beperkt budget, resultaat behaald.

 

Hoe het meeste profijt van verkoopstyling?

Verkoopstyling is het meest lonend als u het inzet::

 • vóórdat uw huis getaxeerd word en/of in de verkoop komt. 
  Op deze manier vergroot u de kans dat uw huis op hogere waarde wordt geschat door zowel de makelaar als de koper.
  Dit betekend met een hoger bedrag van start gaan, wat meer onderhandelingsruimte geeft en de kans op een interessanter aankoopbedrag. Verder biedt het u een betere onderhandelingspositie, dan wanneer u gelijk in discussie moet over o.a. onderhoudswerkzaamheden.
 • Vóórdat de verkoopfoto’s genomen worden. 
  Hierdoor kan het mooier gepresenteerd worden, wat het aantrekkelijker maakt voor een groter publiek. Met meerdere geïnteresseerden krijgt u automatisch een betere onderhandelingspositie. Dus dit vergroot de kans op zowel een snellere als prijstechnisch aantrekkelijkere verkoop.
 • Vóórdat een 'open huizen dag' plaats vindt
  Tijdens open-huizen-dagen zijn veel mensen vrijblijvend huizen aan het bezichtigen. Als u indruk weet te maken met uw woning, kan dit mensen spontaan over de streep trekken, soms zelfs tot directe aankoop! 
 • Om leegstaande ruimtes aantrekkelijk te maken voor uw koper. 
  Een potentiële koper heeft vaak gebrek aan ruimtelijk inzicht. Daarom is het belangrijk elke ruimte een bestemming te geven en sfeer in een ruimte aan te brengen. (dit hoeft geen heel interieur te zijn)


 

Tarieven

De meeste mensen verwachten dat verkoopstyling/ vastgoedstyling veel kost. Het tegenovergestelde is echter waar. 

Huizen verkopers willen weg uit hun huidige woning en daarom geen extra kosten, maar als u bedenkt wat het u oplevert, dan ziet u waarom dit een aantrekkelijke winst-pakker kan zijn bij het verkopen van uw huis. 

Vastgoed- of verkoopstyling is door gebruik van reeds aanwezig meubilair of binnen beperkt budget met creatieve oplossingen te realiseren. Een optimale indeling, waarbij smaak en emotie geen rol spelen zorgt dan voor het aanspreken van een volgende bewoner.

Ontzorgd

Ook kost het u geen extra werk, want ELEVATION interior design voert het direct voor u uit. Wij kennen de kneepjes en trucjes van het vak. en u hoeft zich niet langer druhoeft te maken of zwaar te tillen.

De kosten voor deze dienst zijn per woning verschillend, aangezien elk huis anders is. 

Afhankelijk van bruikbaar interieur, vol of leegstand van de woning en grootte van de woning wordt er een offerte op maat gemaakt. Neem gerust contact op voor meer info 0624596479 ( liefst whatsapp voor een bel afspraak, ivm andere opdrachten)

.

VAKKENNIS, DIPLOMA'S & ERVARING

Als gecertificeerd verkoopstylist ben ik specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal ik in tegenstelling tot vele andere verkoopstylisten (die vaak enkel advies uitbrengen) daadwerkelijk direct aan de slag gaan. Hierdoor kan de woning binnen 1 a 2 dagen optimaal verkoop-klaar zijn.

ELEVATION: betekend naar een volgend level. En in de architectuurwereld word de term ELEVATION gebruikt voor 'aanzichten'. 

De naam ELEVATION interior design sluit daarom exact aan op de dienst die ik lever. 

Met mijn verkoopstyling en professionele fotografie zal ik de zichtbaarheid van uw woning vergroten, waardoor u uitstijgt boven de concurrentie.


Verkoopstyling/ Vastgoedstyling

DIRECT AAN DE SLAG IPV ADVIESRAPPORT

Zodra ELEVATION de opdracht krijgt, gaan we direct aan de slag ipv enkel een adviesrapport schrijven of uw gehele huis onnodig opnieuw in te richten of te verbouwen. 

  

Potentiële kopers zijn op zoek naar hun droomhuis en niet naar uw “thuis”. Daarom zorgt ELEVATION voor een neutrale, maar sfeervolle woning-presentatie, waardoor een grotere doelgroep hun droomhuis herkent in uw woning. Een grotere doelgroep vergroot de kans op meer geïnteresseerden. Waardoor u zichzelf op een sterker onderhandelingspositie bevindt.

 

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Buiten dat het belangrijk is om uw huis goed te stylen, is professionele woningfotografie net zo belangrijk. Daarom biedt ik het gehele pakket. Zodat u direct nadat uw woning helemaal gestyled is, ook de woning op professionele wijze kan laten vastleggen. 

Deze foto’s zijn het visitekaartje van uw huis. Hiermee presenteert u uw woning optimaal op bijvoorbeeld Funda, social media, verkoopbrochures en diverse andere verkoopmedia.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram